06-53922577

info@puurontspanning.nl

ma / vrij 10u - 17u Broedplaats Bogota, Halfweg | di/woe/do Praktijk Hillegom

In drukke tijden waar we zorgen voor alles en iedereen schiet het er vaak bij in om ook goed voor jezelf te zorgen. Stress zorgt ervoor dat we rare pijntjes en klachten krijgen waardoor je hoofd overloopt en je je uiteindelijk uitgeblust kunt gaan voelen.

Het is goed voor de werking van de spieren en voor het skelet

Het bevordert de energiestofwisseling en helpt om moeheid te verminderen

Ook is magnesium betrokken bij de overdracht van zenuwprikkels in de hersenen. Bij geestelijke inspanning kan magnesium wat ontspanning geven

Het draagt bij aan een sterk gebit, aan de aanmaak van cellen en weefsels en speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit in het lichaam

Verder ondersteunt magnesium de normale balans in de water- en mineralenhuishouding

Optimaal relaxen door Magnesium & warmte

Ingesmeerd worden met warme Magnesium Gel. Je hele lichaam; je rug, armen, benen, en buik. Daarna pak ik je in in plastic folie en daaroverheen doe ik de Infrarood Sauna deken dicht. Deze deken staat op ongeveer 50 tot 55 graden en in deze overheerlijke warmte blijf jij 45 minuten genieten.

Warmte en magnesium gaan heel goed samen. Door de warmte openen de poriën in de huid, waardoor de magnesium beter wordt opgenomen. Daarom is de combinatie van magnesium gel en een infraroodsauna-deken zo eectief. 

Infrarood Sauna Deken

Tijdens de Magnesium Pakking lig je in een Infrarood Saunadeken. De Infrarood saunadeken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine. Omdat je ligt is het nog meer ontspannen en zorgt de deken ervoor dat jouw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen.

  • Na 15 minuten: De geest schakelt uit en het lichaam warmt op. Ontspanning begint!
  • Na 30 minuten: Je begint nu meer te zweten! Jouw lichaam is diep uitgerust en geeft een natuurlijke dosis ‘feel good’ chemicaliën af. Je hebt een verhoogd geluksgevoel en ervaart minder stress.

Infrarood Warmte

Infrarood warmte is een vorm van energie die direct het lichaam binnendringt en zorgt voor opwarming van onze spieren en weefsels direct zonder gebruikt te maken van de tussenliggende lucht. Ons lichaam produceert zelf ook infrarood energie dat ons helpt warm te blijven en zorg draagt voor de reparatie van beschadigd lichaamsweefsel. 

Artsen in Europa en Japan hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de therapeutische toepassingen van infrarood. Infrarood behandelingen hebben in verschillende ziekten (hart en vaat ziekten, hoge bloeddruk, reumatische aandoeningen, artrose, diabetes, kanker etc.) vele voordelen gebracht. Verder helpen infrarood golven verwijdering van gifstoffen uit het lichaam te versnellen, dit is ook een belangrijke bijdrage bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.

Combineer een magnesiumpakking met een Hoofdmassage

Breng je gedachten tot rust

Drukpunten op het hoofd worden gebalanceerd

Ontspanning

Stress neemt af

Combineer een magnesiumpakking met een Voetreflex massage

Energiesysteem wordt geactiveerd en gebalanceerd

Ontspanning 

Afvalstoffen worden afgevoerd

Stress verlagend