Telefoonnummer

06-53922577

Email

info@puurontspanning.nl

zie agenda voor Locatie in Halfweg, Locatie Hillegom in overleg

Locatie Halfweg woensdag en vrijdag 10.00 - 21.00 | zaterdag 10.00 - 17.00 zie agenda

Een zwangerschap brengt veel veranderingen met zich mee. Je lichaam verandert, je focus word anders. Je lichaam werkt harder dan normaal.

Tijdens de massage kan je even alles loslaten en genieten van het moment.

Aan je gehele lichaam word aandacht besteed. En extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast, altijd in overleg met jou. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan pas ik graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan.

De massage word op een zachte- en rustige manier uitgevoerd om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten, die in verbinding staan met je baarmoeder. Na de massage ben je lekker ontspannen en opgeladen.

Je kan een zwangerschapsmassage boeken vanaf 3 maanden.


Wat ook heel effectief werkt zijn voetreflex-massages. Tijdens deze massage word je lichaam in balans gebracht. Dit is fijn tijdens je zwangerschap maar ook na je zwangerschap. Je geeft je lichaam een boost van binnenuit. Het zelf genezende vermogen van je lichaam word gestimuleerd, afvalstoffen worden beter afgevoerd en er ontstaat meer rust in je lichaam.