06-53922577

info@puurontspanning.nl

ma / vrij 10u - 17u Broedplaats Bogota, Halfweg | di/woe/do Praktijk Hillegom

Mooie momenten en waardevolle gesprekken, daar hou ik van. Een fijne sfeer waarin iedereen zich prettig voelt. Het begon voor mij in de het stylingsvak. Daarin creëerde ik graag sfeervolle interieurs. Maar na de geboorte van mijn kids veranderde er veel voor mij.

In m’n leven was ik vaak bezig met de vraag “hoe voel ik me”, waarom gaat het goed met me of juist niet”. Toen m’n kinderen geboren waren ging het leven voor mij niet meer over het mooi maken van andermans interieurs. Het leven kreeg er een dimensie bij. Ik kwam erachter dat als ik gestresst was en moe, mijn kinderen daarop reageerden. Daardoor ontstond voor mij de vraag: Hoe blijf ik lekker in m’n vel? Want als het met mij goed gaat, straal ik dat uit. En neem ik de mensen om mij heen mee in dat fijne gevoel. Hoe doe je dat nu, je goed voelen?

Steeds meer ben ik me gaan verdiepen in voetreflexologie, massages en hoe werkt energie (Reiki-master). Mindset training, triggerpoints, mediteren, intuïtieve ontwikkeling en quantum touch. En tijdens dit proces van ontdekken, werd ik zelf steeds relaxter. Kreeg ik meer rust in mezelf.

Zo ontstond PUURontspanning. Een plek waar jij tot rust mag komen. Een plek waar ik al mijn kennis samenvoeg tijdens het masseren van jou. Een holistische kijk naar wie we zijn als mens, wat onze talenten zijn en hoe we dit in het dagelijkse leven kunnen gebruiken. Wij zijn allemaal energie en trilling, wij resoneren op meer dan alleen onze gedachten. Dit heeft uitwerking op ons lichaam. De kunst is om jezelf te begrijpen, zien wat je doet en waar je van gaat stralen of waar je in vast loopt.


“Tijd is niet kostbaar, maar jij wel”

Door jarenlange ervaring weet ik dat ieder mens anders is. In overleg met jou ga ik aan de slag om het beste resultaat te behalen en je lichaam in balans te brengen. Ik vraag naar je klachten en waar je behoefte aan hebt. Dat kan per massage verschillen.

Wil je meer dan een massage en heb je behoefte aan een goed gesprek. Even de puntjes op de i zetten, helder krijgen waarom je vastloopt en je pijn in je lichaam ervaart. Maak dan telefonisch 06-53922577 of via info@puurontspanning.nl een afspraak, en kunnen we meer tijd inplannen.