Telefoonnummer

06-53922577

Email

info@puurontspanning.nl

elke vrijdag bij broedplaats Bogota, Halfweg | andere mogelijkheden in overleg

10.00 - 17.00 uur

Mooie momenten en waardevolle gesprekken, daar hou ik van. Een fijne sfeer waarin iedereen zich prettig voelt. Het begon voor mij in de het stylingsvak. Daarin creëerde ik graag sfeervolle interieurs. Maar na de geboorte van mijn kids veranderde er veel voor mij.

In m’n leven was ik vaak bezig met de vraag “hoe voel ik me”, waarom gaat het goed met me of juist niet”. Toen m’n kinderen geboren waren ging het leven voor mij niet meer over het mooi maken van andermans interieurs. Het leven kreeg er een dimensie bij. Ik kwam erachter dat als ik gestresst was en moe, mijn kinderen daarop reageerden. Daardoor ontstond voor mij de vraag: Hoe blijf ik lekker in m’n vel? Want als het met mij goed gaat, straal ik dat uit. En neem ik de mensen om mij heen mee in dat fijne gevoel.

En zo ben ik me gaan verdiepen in voetreflexologie, massages en hoe werkt energie (Reiki-master). Mindset training, triggerpoints, mediteren, intuïtieve ontwikkeling en quantum touch. En tijdens dit proces van ontdekken, werd ik zelf steeds relaxter. Kreeg ik meer rust in mezelf.

Zo ontstond PUURontspanning. Een plek waar jij tot rust mag komen. Een plek waar ik al mijn kennis samenvoeg tijdens het masseren van jou. Ik geef 1 soort massage en pas de druk aan op jouw wensen.


“Tijd is niet kostbaar, maar jij wel”

Door jarenlange ervaring weet ik dat ieder mens anders is. In overleg met jou ga ik aan de slag om het beste resultaat te behalen en je lichaam in balans te brengen. Ik vraag naar je klachten en waar je behoefte aan hebt. Dat kan per massage verschillen.